M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Subtitrare

Aveți nevoie de subtitrarea unor materiale video? Echipa noastră de experţi ofera servicii de traducere si subtitrare! De asemenea, vă oferim şi servicii de interpretariat sau legalizare documente. Contactaţi-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Contactaţi-ne acum!

Subtitrare şi adaptare

Subtitrarea oricărui material video porneşte de la materialul sursă:

  • fie primim dialogurile şi discursurile în formă de document,
  • fie extragem textul din canalul audio ataşat sursei video.

În cazul extragerii, persoanele care audiază sursa trebuie să fie foarte buni cunoscători ai limbii sursă, să cunoască expresiile, regionalismele şi jargoanele folosite în momentul şi locul în care se derulează acţiunea.

Textul de dialog şi discurs este tradus în limba ţintă păstrând cât mai mult din particularităţile de timp, regionalisme şi jargoane. Apoi, acest text este prelucrat, comprimând sensul succesiv pentru a ajunge la un număr de cadre adecvat vizionării şi înţelegerii.

După acceptul primit de la client pentru textul tradus şi adaptat, tehnicienii plasează textul pe imagine, sincronizând apariţia textului cu reperele verbale din materialul video.

Limbi în care realizăm servicii de subtitrare:

  • limbi de largă circulaţie internaţională: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă;
  • alte limbi: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, finlandeză, greacă, japoneză, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, polonă, portugheză, sârbă, slovacă, suedeză, turcă, ucraineană, vietnameză;

---

Echipa Babylon Consult va pune la dispozitie servicii de traducere de inalta calitate. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de traduceri: traduceri legalizate, in limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, etc), traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri autorizate, si alte traduceri texte. De asemenea, biroul nostru ofera si servicii de interpretariat: traducere simultana, traducere consecutiva, precum si cursuri de limbi straine: cursuri engleza, cursuri germana, etc.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.