M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Interpretare Consecutivă

Aveţi nevoie de traduceri sau interpretari consecutive? Echipa de translatori şi interpreţi Babylon Consult vă oferă servicii de interpretariat consecutiv de înaltă calitate! De asemenea, vă oferim şi servicii de traducere sau legalizare documente. Contactaţi-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Contactaţi-ne!

Ce este interpretarea sau traducerea consecutivă?

Interpretariatul sau Traducerea Consecutivă este o metodă de traducere orală a discursului original, în mod secvenţial. Adică, vorbitorul prezintă un fragment în limba sursă şi apoi se opreşte. În această pauză, interpretul traduce în limba ţintă, după care aşteaptă următoarea parte a prezentării.

Această metodă de interpretariat practic dublează timpul de prezentare, dar implică un necesar minim de echipament pentru sonorizare.

Avantajul traducerii consecutive constă în faptul că acest tip de evenimente  au loc  în încăperi mici, şi nu necesită un echipament special, pe când în încăperi mai mari este nevoie doar de echipament de sonorizare.

În cazul evenimentelor cu o durată mai mică de două ore, se poate folosi un singur interpret pe limba ţintă. Orice eveniment care depăşeşte două ore, necesită prezenţa a doi interpreţi care se vor schimba pe rând la un interval de 20 minute, asigurând continuitatea serviciului de interpretare consecutivă.

Având în vedere tipul serviciului, organizatorul trebuie să pună la dispoziţia interpreţilor o cantitate adecvată de apă plată sau minerală.

ATENȚIE: Rezervarea interpreţilor pentru interpretare consecutivă NU implică rezervarea automată a sistemului de sonorizare. Sistemul de sonorizare poate fi rezervat împreună, sau separat de interpreţi.

---

Echipa Babylon Consult va pune la dispozitie servicii de traducere de inalta calitate. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de traduceri: traduceri legalizate, in limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, etc), traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri autorizate, si alte traduceri texte. De asemenea, biroul nostru ofera si servicii de interpretariat: traducere simultana, traducere consecutiva, precum si cursuri de limbi straine: cursuri engleza, cursuri germana, etc.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.