M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
 • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Traduceri medicale

Aveți nevoie de traducerea unor documente? Echipa noastră de experţi traducători realizează traduceri texte de calitate, livrate la timp, fară taxe de urgență! De asemenea, vă oferim şi servicii de interpretariat sau legalizare documente. Contactaţi-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cereţi o ofertă acum!

Traduceri medicale Babylon Consult

Ce înseamnă o traducere medicală?

În domeniul traducerilor medicale şi farmaceutice, experienţa Babylon Consult vă poate ajuta pentru dezvoltarea proiectelor dumneavoastră şi în promovarea produselor şi serviciilor medicale şi farmaceutice. Ne adresăm medicilor, farmaciştilor, indiferent de ramura medicală, studenţilor de la facultăţile de farmacie şi medicină, farmaciştilor şi altor specialişti din domeniul ştiinţelor despre sănătate.

Babylon Consult oferă servicii de traduceri medicale şi traduceri farmaceutice având o echipă de profesionişti în domeniul medical cu pregătire suplimentară în domeniul lingvistic, care utilizează un vocabular de specialitate, ştiinţific şi modern din domeniul medico-farmaceutic. Pentru o traducere reuşită şi pe deplin fidelă în cadrul traducerilor medicale şi farmaceutice este nevoie de cunoaşterea terminologiei medicale şi farmaceutice uzuale şi a limbajului specific acestora.

Vă stăm la dispoziţie şi pentru interpretariat, la întâlnirile, seminariile, conferinţele şi simpozioanele medicale şi farmaceutice. Colaborăm cu absolvenţi de medicină şi cu specialişti în diverse domenii medicale care au pregătire lingvistică superioară. Traducerea documentelor medicale în general, şi a termenilor de specialitate nu poate fi realizată cu succes de către persoane care doar cunosc respectiva limbă străină, fiind absolut necesar să fie familiarizaţi cu domeniul medical şi farmaceutic pentru a înţelege în detaliu şi a putea reda cu fidelitate de bisturiu documentele solicitate de dumneavoastră. Traducătorii noştri folosesc terminologia medicală curentă şi argoul specific, termeni medical corespunzători şi limbajul cuvenit în fiecare situaţie pentru a reda cât mai exact sensul documentului original, indiferent de categoria medicală sau farmaceutică din care fac parte.

Tipuri de documente medicale traduse de Babylon Consult

 • traducere diagnostice, fişe medicale
 • traducere manuale de specialitate
 • traducere prospecte medicamente
 • traducere autorizaţii de liberă practică
 • traducere analize medicale
 • traducere informaţii clinice, toxicologice, farmaceutice şi biologice
 • traducere echipamente medicale: manuale de instrucţiuni, manuale de utilizare produse şi aparaturi medicale
 • traducere broşuri şi software
 • traducere aplicaţii multimedia în domeniul medical
 • traducere texte medicale generale, date despre pacienţi; lucrări de psihologie
 • traducere reţete, adeverinţe medicale
 • traducere ghiduri de utilizare destinate personalului medical şi pacienţilor
 • traducere echipamente, ambalaje, chestionare medicale şi glosare de termeni medicali

Traducerile medicale şi farmaceutice sunt esenţiale pentru o gamă variată de documente abordând domenii din cele mai diverse, de la anesteziologie până la stomatologie, de la medicină veterinară până la farmacologie. Orice medic are nevoie de fişele şi istoricul pacienţilor, rapoarte clinice, manuale de instrucţiuni, broşuri şi manuale medicale, fişe de ieşire din spital, specificaţii ale produselor pe care doriți să le introduceţi pe piaţă şi multe alte documente care utilizează terminologia medicală şi farmaceutică.

Vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi referinţe.

---

Echipa de traducători şi interpreţi a Babylon Consult este formată din profesionişti pasionaţi, vorbitori nativi, specializaţi în acest domeniu. Utilizăm programe de traducere asistată de calculator, care să susţină munca intelectuală prin precizia memoriei de traducere. Vă punem la dispozitie servicii de traducere de inalta calitate. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de traduceri: traduceri legalizate, in limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, etc), traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri autorizate, si alte traduceri texte. De asemenea, biroul nostru ofera si servicii de interpretariat: traducere simultana, traducere consecutiva, precum si cursuri de limbi straine: cursuri engleza, cursuri germana, etc.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.