M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


3 lucruri pe care trebuie să le știi despre traducerile autorizate

Trebuie să legalizați documente? Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru legalizări acte şi traduceri autorizate. De asemenea, vă oferim şi servicii de interpretariat sau traduceri în domenii specifice. Contactaţi-ne pentru orice traducere și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cereţi o ofertă acum!

 

1. Ce este o traducere autorizată?

Traducerea autorizată înseamnă autentificarea unei traduceri simple de către un traducător autorizat de către Ministerul Justiției. Pentru ca o traducere simplă să poată fi autorizată se printează mai întâi traducerea. Pe documentul printat se aplică ștampila și semnătura traducătorului autorizat, cel care a realizat și traducerea. Traducătorul autorizat confirmă astfel că traducerea este corectă iar conținutul, sensul și înțelesul textului initial nu s-a modificat.

 

2. Ce fel de documente poate autoriza un traducător autorizat?

Un traducător autorizat poate să autorizeze orice document tradus de el sau orice traducere verificată de el, indiferent de natura acestora.

 

3. Ce fel de documente necesită autorizare?

Orice document care a fost tradus poate fi autorizat, indiferent de natura acestuia și de procedura care urmează să i se aplice documentului care a fost autorizat.

În mod expres, este recomandată autorizarea tuturor documentelor care au conținut juridic sau reprezintă acte oficiale, care urmează să fie legalizate de către un notar. Doar traducerile autorizate pot fi ulterior legalizate de un notar public.

 

Gama lingvistică a traducerilor autorizate realizate de către Babylon Consult acoperă peste 30 de limbi, inclusiv combinaţii dintre acestea:

  • traduceri autorizate in limbi de largă circulaţie: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă;
  • traduceri autorizate in alte limbi: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, estonă,  finlandeză, greacă, japoneză, latină, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, polonă, portugheză, sârbă, slovacă, slovenă, suedeză, turcă, ucraineană, vietnameză.

Pentru mai multe informatii despre preturile noastre va invitam sa ne contactati!

Cereţi o ofertă acum!
 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.