M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Traducere în limba engleză

Traduceri de documente și acte în engleză din română sau alte limbi

Aveți documente sau acte de tradus? Sunt scrise în limba română sau altă limbă și vreți să le traduceți în engleză?

Doriți să fiți siguri că traducerea va fi făcută bine și la timp de către traducători profesioniști, autorizați de Ministerul Justiției, care lucrează zilnic cu astfel de documente și acte?

Vă interesează ca traducerea rezultată să fie pe înțelesul interlocutorilor dumneavoastră?

Poate că aceștia sunt din sau locuiesc în țări unde engleza este limbă oficială (vezi mai jos cât de răspândită este limba engleză).

Avand documentele dumneavoastră traduse în engleză, puteți comunica cu întreaga lume, ținând cont că limba engleză este considerată a fi a-2-a limbă de circulație internațională după limba chineză și dialectele ei.

 

Cereţi o ofertă acum!

Procent din populație care cunoaște limba engleză

anglospeakers_percentage_worldwide

  80–100%

  60–80%

  40–60%

  20–40%

  0–20%

Engleza este limbă oficială în Africa de Sud, Anguilla, Antigua și Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Bermuda, Insulele Virgine Britanice, Insulele Turks și Caicos, Canada, Dominica, Georgia de sud și Insulele Sandwich de sud, Gibraltar, Grenada, Guam, Guernsey, Guyana, Irlanda, Insulele Cayman, Insulele Falkland, Insula  Man, Insulele Pitcairn, Jamaica, Jersey, Montserrat, Nauru, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Saint Helena, Ascension și Tristan da Cunha, Saint Kitts și Nevis, Saint Vincent și Grenadinele, Singapore, Statele Unite ale Americii, Teritoriul Britanic din Oceanul Indian, Trinidad și Tobago.

Engleza este o limbă importantă în mai multe foste colonii și protectorate britanice precum Bahrain, Bangladeș, Brunei, Cipru, Malaezia, Malta și Emiratele Arabe Unite.

Prin tratate internaționale, este limba oficială pentru comunicații în spațiul maritim și aeronautic. De asemenea, este una dintre limbile oficiale din cadrul Organizației Națiunilor Unite, Comisia și Parlamentul European sau a Comitetului Olimpic Internațional.

Mai mult, limba engleză este limba franca pentru multe domenii de interes precum – IT, auto, economie, asigurări, finanțe-bănci, medicina, film și multe altele.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.