M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Recomandare Easy Credit SRL

Easy Credit asigură legătura directă dintre client şi bancă şi acţionează ca un intermediar.

Noi negociem termenii si posibilităţile cu diferite bănci pentru a le oferi clienţilor produsele de care au nevoie.

Noi suntem independenţi, deci ne aflăm într-o poziţie mai bună pentru a căuta cele mai bune opţiuni posibile pentru dvs.

Avantajul principal pentru dumneavoastră, clientul, este că noi nu cerem nici un comision adiţional. Serviciile noastre sunt gratuite! (instituţiile financiare cu care colaboram ne plătesc sub forma unui comision in funcţie de valoarea creditelor).

Noi monitorizam progresul solicitării dumneavoastră pentru credit si prin departamentul de vânzări suntem în măsură să vă oferim soluţii în cel mai scurt timp cu putinţă.

Dvs nu vă pierdeţi timp!

În afară de asta, aveţi posibilitatea de a solicita direct un împrumut, folosind cererea noastră online, unde puteţi completa datele care ne sunt necesare pentru a vă prelucra cererea de credit! Cererea dvs. va fi prelucrată în cel mult 24 de ore.

Easy Credit SRLStefan Willems - Proprietar/Director al Easy Credit

Easy Credit este o firmă de brokeraj a creditelor imobiliare, cu management olandez şi lucrează de mult timp împreună cu Babylon Consult. Clienţii noştri, în principal, sunt investitori din Marea Britanie care au nevoie de finanţare in România pentru a cumpăra proprietăţi de pe piaţa locală.

Pentru acest serviciu, noi înaintăm dosarele de creditare imobiliare băncilor din România, care la un anumit moment trebuie traduse.

Babylon Consult a fost întotdeauna alături de noi când am avut nevoie de ei şi de fiecare dată au livrat ce au promis. Sunt flexibili când este vorba de trimiterea unui document în format electronic, livrând traducerea în format fizic oriunde avem nevoie.

Ei oferă o comunicare promptă şi eficientă (care uneori lipseşte in România), iar în opinia mea Babylon Consult lucrează ÎNTRADEVÄ‚R la standarde europene, lucrând corect cu clienţii lor, un alt atu al serviciilor de traducere oferite, pe lângă faptul că traducerile au fost finalizate în marja de timp stabilită şi agreată. Nu are rost să mai menţionez excelenta abordare în afaceri a Babylon Consult care se reflectă asupra noastră şi a clienţilor noştri străini, care pot observa că întregul proces de acordare a creditelor imobiliare în România poate fi rapid, bazat pe termene şi condiţii flexibile.

Stefan Willems

Proprietar/Director al Easy Credit

(membru fondator şi membru supleant al Consiliului de Administraţie a Asociaţiei Române a Brokerilor Imobiliari)

Recomandare Realitatea-Caţavencu

Grupul Realitatea-Caţavencu include operaţiuni în televiziune, new media, radio, digital signage şi publishing.

Portofoliul nostru cuprinde produse media premium din România, între care Realitatea TV - principala televiziune de ştiri, The Money Channel - primul canal tv de business, Zoom TV – cea mai importantă reţea de digital signage din ţară, Academia Caţavencu – cel mai influent săptămânal românesc de satiră politică şi multe alte produse media de top.

Angajamentul nostru este de a crea produse media care să respecte cele mai înalte principii şi standarde profesionale, care să satisfacă aşteptările unui public premium. Viitorul grupului Realitatea-Caţavencu se bazează pe jurnalism de calitate, excelenţă în media digitală şi determinarea de a ne extinde şi consolida în permanenţă prezenţa pe piaţă.

Realitatea - CaţavencuVirgiliu Rogojan - Events Director, Business Division

Divizia de business a Realitatea – Caţavencu a colaborat cu Babylon Consult in organizarea evenimentului  “Antreprenor. Soluţii pentru un an de criză”. Serviciile de interpretariat lingvistic asigurate de Babylon Consult au satisfăcut pe deplin exigenţele noastre, fapt pentru care o recomandăm şi altor companii interesate.

Cu stimă,
Virgiliu Rogojan
Events Director
Business Division
Realitatea-Caţavencu

 
<< < 12
(2 din 2)
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.