M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website


Recomandare Realitatea-Caţavencu

Grupul Realitatea-Caţavencu include operaţiuni în televiziune, new media, radio, digital signage şi publishing.

Portofoliul nostru cuprinde produse media premium din România, între care Realitatea TV - principala televiziune de ştiri, The Money Channel - primul canal tv de business, Zoom TV – cea mai importantă reţea de digital signage din ţară, Academia Caţavencu – cel mai influent săptămânal românesc de satiră politică şi multe alte produse media de top.

Angajamentul nostru este de a crea produse media care să respecte cele mai înalte principii şi standarde profesionale, care să satisfacă aşteptările unui public premium. Viitorul grupului Realitatea-Caţavencu se bazează pe jurnalism de calitate, excelenţă în media digitală şi determinarea de a ne extinde şi consolida în permanenţă prezenţa pe piaţă.

Realitatea - CaţavencuVirgiliu Rogojan - Events Director, Business Division

Divizia de business a Realitatea – Caţavencu a colaborat cu Babylon Consult in organizarea evenimentului  “Antreprenor. Soluţii pentru un an de criză”. Serviciile de interpretariat lingvistic asigurate de Babylon Consult au satisfăcut pe deplin exigenţele noastre, fapt pentru care o recomandăm şi altor companii interesate.

Cu stimă,
Virgiliu Rogojan
Events Director
Business Division
Realitatea-Caţavencu

 
(1 din 1)
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.