M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website


Recomandare Monsanto Romania

Monsanto este o companie eminamente agricolă.

Când fermierii au succes, noi avem succes.

Folosind biotehnologia modernă, îi ajutăm pe fermieri să obţină producţii ridicate, să producă mai mult şi să conserve mai bine resursele. Fermierii sunt cei care hrănesc, îmbracă şi alimentează lumea aceasta aflată în continuă creştere.

Producem seminţe de renume la porumb, bumbac şi oleaginoase (soia şi rapiţă), dar şi seminţe de legume. Producem, de asemenea, tratamente pentru seminţe, pe care fermierii le pot folosi pentru protejarea recoltelor, sprijinirea eficienţei fermelor şi reducerea costurilor acestora.

Căutăm constant soluţii pentru maximizarea potenţialului seminţelor, astfel încât fermierii să obţină mai mult din fiecare sămânţă.

Astăzi fermierii folosesc seminţe bazate pe inovaţie pentru a-şi proteja recoltele şi a obţine produse mai sănătoase.

Ca şi companie, rămânem dedicaţi scopului de a oferi altor firme din întreaga lume licenţe pentru seminţe şi tratamente.

Pe lângă seminţe şi tratamente, producem şi erbicidul cel mai bine vândut din lume: Roundup, precum şi alte erbicide folosite de fermieri, consumatori şi grădinari, peisagişti profesionişti.

Monsanto RomaniaEcaterina Anghelache - Manager Resurse Umane

Lucrez cu Babylon Consult de 3 ani la diverse proiecte de traducere pentru proiectele de dezvoltare iniţiate de Departamentul de Resurse Umane, în prezent condus de mine în cadrul Monsanto România.

Babylon Consult este una dintre companiile care se remarcă prin angajament, promptitudine şi comportament pro-activ. Ne-au sprijinit toate proiectele prin răspunsuri rapide, o bună calitate şi acurateţe a lucrărilor.

Acesta este motivul pentru care recomand cu căldură oricărei persoane să colaboreze cu Babylon Consult, putând profita de toate avantajele profesionale din domeniul traducerilor.
De asemenea, pentru detalii suplimentare nu ezitaţi să contactaţi.

Cu stimă,

Ecaterina Anghelache

Manager Resurse Umane

 
(1 din 1)
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.