M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Localizare

Aveți nevoie de localizarea soft-ului dvs? Echipa noastră de experţi ofera servicii de traducere si localizare website-uri şi aplicaţii informatie! De asemenea, vă oferim şi servicii de interpretariat sau legalizare documente. Contactaţi-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Contactaţi-ne acum!

Echipa Babylon Consult realizeaza servicii de localizare aplicatii informatice si website-uri, adaptand si optimizand textele corespunzator

Ce înseamnă traducere şi localizare?

Localizarea este mai mult decât simpla traducere a unui text. Implică o foarte bună cunoaştere a limbii ţintă, a subtilităţilor regionale şi a expresiilor actuale, a domeniului de aplicabilitate. În plus, necesită o cercetare amănunţită a site-urilor concurente sau a aplicaţiei de localizat.

Pentru site-uri internet, la fiecare text localizat este nevoie să ţinem cont de cuvintele cheie vizate de client, de site-urile concurenţei, dar şi adaptarea textului încât să atragă o acţiune din partea vizitatorului.

În cazul aplicaţiilor informatice, echipa de localizare utilizează aplicaţia şi adaptează textele de ajutor, textul din diverse câmpuri vizibile utilizatorilor, meniurile, șabloanele etc, pentru a se utiliza aplicaţia cât mai facil şi intuitiv.

Localizarea aplicaţiilor informatice și a site-urilor internet combină cunoştinţele lingvistice, culturale şi tehnice ale echipei de localizare.

Limbi utilizate pentru serviciile de localizare şi traducere aplicaţii:

  • limbi de largă circulaţie internaţională: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă;
  • alte limbi: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, finlandeză, greacă, japoneză, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, polonă, portugheză, sârbă, slovacă, suedeză, turcă, ucraineană, vietnameză;

---

Echipa Babylon Consult va pune la dispozitie servicii de traducere de inalta calitate. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de traduceri: traduceri legalizate, in limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, etc), traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri autorizate, si alte traduceri texte. De asemenea, biroul nostru ofera si servicii de interpretariat: traducere simultana, traducere consecutiva, precum si cursuri de limbi straine: cursuri engleza, cursuri germana, etc.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.