M: +40 722 22 30 10
T: +40 212 32 85 15
  • English
Navigatie Website

Comandati ACUMo traducere
de calitate si o veti
primi in cel mai scurt timp

Cereti oferta!
 
 
Citeşte ultimele
noutăţi din domeniu
* indicates required

* camp necesar

 


Cursuri de limbă străină

Doriţi să învăţaţi o limbă străină de circulaţie internaţională? Echipa noastră de experţi vine în întâmpinarea dvs. prin cursuri de limbă străină! De asemenea, vă oferim şi servicii de traducere documente, interpretariat sau legalizare documente. Contactaţi-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Contactaţi-ne acum!

Realizam cursuri de limbi straine, individuale sau de grup, la noi sau la dvs. la sediu, pentru engleza, franceza, germana, italiana, spaniola

De ce să urmaţi un curs de engleză, franceză sau germană?

Cursurile de limbă străină sunt o necesitate în contextul economic şi social prezent. Pentru a fi competitiv, pentru a câștiga mai mult şi pentru a înţelege ceea ce spun prietenii şi partenerii de afaceri din alte ţări este necesar să ştim cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională.

Prin intermediul cursurilor noastre de limbă străină, la sediul nostru sau al dumneavoastră, puteţi beneficia de experienţa profesorilor noştri, în lecţii individuale sau în grupuri de până la 15 persoane.


Cursuri pentru ce limbi străine?

Babylon Consult SRL vă pune la dispoziție cursuri pentru următoarele limbi de largă circulaţie internaţională:

  • cursuri engleză,
  • cursuri franceză,
  • cursuri italiană,
  • cursuri spaniolă,
  • cursuri germană.

---

Echipa Babylon Consult va pune la dispozitie servicii de traducere de inalta calitate. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de traduceri: traduceri legalizate, in limbi straine de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, etc), traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri autorizate, si alte traduceri texte. De asemenea, biroul nostru ofera si servicii de interpretariat: traducere simultana, traducere consecutiva, precum si cursuri de limbi straine: cursuri engleza, cursuri germana, etc.

 
 
 
 
 
© Copyright 2011 Babylon Consult. All rights reserved.

Sunt abonat

Introduceţi mai jos emailul cu care sunteţi abonat pentru a citi ultimele articole.

Vreau să mă abonez

Introduceţi mai jos emailul dumneavoastră pentru a afla ultimele noutăţi din domeniu.